HTML

Pisti Hüjje

Idézetek az iskolai életből, főleg dolgozatokból, saját tapasztalat alapján "merítve a kimeríthetetlen kútfőből". Ami kikerül az hiteles, bizonyíthatóan megtörtént eset (mivel jórészt szem, fül vagy egyéb tanúja voltam).

Friss topikok

Miért is?

2012.03.28. 21:54 :: Tom Benko

Már vagy egy évtizede dolgozom tanárként, ezalatt a szakjaim miatt minden egyes órán szinte sikerül belefutnom az aranyostól a cukin át a szimplán hülyéig minden lehetséges variációjába a félreértelmezés, figyelmetlenség, hibás fogalmazás és egyéb, a megértést gátló tényezők együttesének. Egyben ugyanennyi ideje ígérem minden dolgozat után, hogy ezeket össze fogom gyűjteni - hát tessék. Lehet szörnyülködni, kacagni, kötözködni és bármi más elfoglaltságot végezni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pistihujje.blog.hu/api/trackback/id/tr934346724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása